Interieurstyling

Blijft u schuiven met uw meubels en nog altijd niet tevreden over het effect? Heeft u een nieuw huis gekocht en vindt u het inrichten ervan lastig?  Bent u uitgekeken op de huidige inrichting of is er een ander vraagstuk rondom het interieur?

Als interieurstylist help ik graag om van uw huis een echt thuis te maken. Hierbij staan uw stijl en wensen centraal. Marieke van Toon in Stijl kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Een standaardpakket is er dan ook niet.  Een compleet interieurplan is mogelijk, maar ook voor kleinere woonvragen bent u welkom.

Werkwijze interieuradvies

Heeft u kleinere woonvragen of een 1e aanzet voor advies nodig dan kan Marieke u ook prima helpen. Na het maken van een telefonische afspraak zal zij op het afgesproken moment bij u thuis langskomen. Dit advies begint vanaf een 1 uurs advies en kan verlengd worden naar behoefte.

Werkwijze interieurplan

Als eerste vindt bij u thuis vrijblijvend en kosteloos een oriënterend gesprek plaats. Marieke bespreekt met u wat de wensen en verwachtingen zijn. Dit kan variëren van een totaalplan van een of meerdere ruimtes tot het restylen van een bestaand interieur. Afhankelijk van de wensen wordt er een passend interieurplan gemaakt.

Na dit gesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Na het tekenen van de offerte gaat Marieke meteen aan de slag waarbij ze intensief met u blijft communiceren. Samen komen we dan tot een optimaal resultaat.

Onderdelen van een interieurplan kunnen zijn.

  • Moodboard
  • Indelingsplan
  • Meubelplan
  • Kleurenplan
  • Materialenplan
  • Verlichtingsplan
  • Accessoireplan

Dit alles kan Toon in Stijl ook voor u visualiseren in 2D/3D plattegronden. Waarbij het voor u nog duidelijker wordt hoe de ruimte er in de werkelijkheid uit kan gaan zien.

kleurenwaaier met handen 2 

interieuradvies