Zomer in huis met bloemen

Met bloemen in huis breng je de zomer binnen. Heerlijk al die vrolijke kleuren en geuren, daar word een mens blij van, zeker als op sommige dagen de zomer ver te zoeken is…

Hoe leuk en gemakkelijk is het om zelf bloemen te plukken, deze allemaal samen bij elkaar op een vaas of in jampotje te zetten.  Wellicht ook een leuk idee om samen met je kinderen te doen.

Natuurlijk kun je bij een bloemenwinkel ook veel verschillende snijbloemen kopen. Kies voor veel verschillende bloemen, vormen en kleuren en gegarandeerd dat die op een doorzichtige vaas zorgt voor een mooi plaatje.

Staat er in jouw tuin een hortensiastruik dan kun je deze bloem gemakkelijk binnenhalen. Door de grote bollen is een vaas snel gevuld. Zelfs met 1 bloem op een klein vaasje staat het al mooi. Of kies voor een aantal verschillende vaasjes, bij elkaar neergezet.

Voor een landelijke uitstraling kun je kiezen voor een aantal grote bollen in bijvoorbeeld een waterkan. Gaat je voorkeur naar fris en meer modern, kies dan voor 1 bloem in een glas.

losse-bloemen-2 kinderbosjes bloemen hortensia hortensia groene flessen bloemen zelfde kleur