Verkoopstyling

Staat uw woning te koop? Of wilt u binnenkort uw woning verkopen?

Op het moment dat de keuze is gemaakt om de woning te verkopen, is het fijn dat dit zo snel mogelijk gebeurt tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Toon in Stijl kan u helpen de woning verkoopklaar te maken. Uit onderzoek is gebleken dat potentiële kopers moeilijk door de inrichting van de verkoper “heen kunnen kijken”. Marieke, de verkoopstylist van Toon in Stijl kan de positieve punten van de woning benadrukken, de ruimte wordt neutraal, licht, fris en ruim getoond zodat uw huis eruit springt voor zoekers op de woningmarkt.

 

Wat is verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van de woning, om deze op een zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren aan een zo breed mogelijk publiek. Het doel is uiteraard snelle verkoop tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Verkoopstyling biedt uitkomst wanneer uw woning binnenkort in de verkoop gaat, en ook als uw huis al geruime tijd te koop staat.

De verkoopstylist restyled de woning, zo veel mogelijk gebruik makend van uw eigen meubels en accessoires. Daardoor zijn de kosten relatief laag.

Voor het beste eindresultaat werkt de verkoopstylist met de hands-on aanpak. Dat wil niets anders zeggen dan “de handen uit de mouwen steken”. Marieke gaat zelf direct aan de slag en binnen 1 a 2 dagen is uw woning verkoopklaar! 

Werkwijze

Kiest u voor 1 van de onderstaande pakketten (Pre, Basis of Complete verkoopstyling) dan vindt bij u thuis vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek plaats. We lopen samen door het huis en aan de hand van een intakeformulier worden alle vertrekken bekeken. Daarna wordt besproken op welke wijze we (zelfstandig of in samenwerking met u) de woning het beste kunnen gaan presenteren.

Na dit gesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte. Na het tekenen van de offerte gaan we op afspraak direct aan de slag.

Pre verkoopstyling:

Pre verkoopstyling staat voor de eerste aanzet tot  het creëren van een huis dat verkoopklaar is. In 4 uur tijd worden de woonkamer, keuken en de ouderslaapkamer gestyled. De overige ruimtes worden kort met u besproken zodat u deze nadien zelf kunt aanpakken om tot een optimaal verkoopklaar huis te komen. Wilt u hierbij achteraf toch geholpen worden door Marieke van Toon in Stijl dan is dit uiteraard mogelijk.

Basis Verkoopstyling:

Tijdens de basisstyling wordt uw huis samen met u in 1 dag verkoopklaar gemaakt. Hierbij maakt de verkoopstylist alleen gebruik van uw eigen meubels en accessoires.

Complete verkoopstyling:

Wilt u gaan voor de complete metamorfose, dan adviseer ik de 2 daagse verkoopstyling. In 2 dagen zal de verkoopstylist de gehele woning restylen. Ook de zolder/ schuur en tuin worden meegenomen bij de restyling. Marieke van Toon in Stijl gaat op zoek naar de juiste accessoires voor uw woning. De kosten voor de accessoires zullen nooit boven de 500,00 uitkomen, en blijven uw eigendom.

 

Verkoopstylingadvies:

Het is ook mogelijk de verkoopstylist voor een 1 uurs advies in te schakelen. Na het maken van een telefonische afspraak zal zij op het afgesproken moment met u de woning doorlopen en mondeling advies geven voor de verschillende ruimtes in de woning. Hierna kunt u zelf met het advies de woning verkoopklaar maken.  

Na afloop van de styling ontvangt u een lijst met uitgebreide tips voor een bezichtiging of open huis.

Heeft u vragen/ of andere wensen mbt verkoopstyling dan hoor ik graag van u via het contactformulier of telefonisch 06-54742758.

verkoopstyling