Verthuizen?

Kent u de term: verthuizen. Wat houdt dat verthuizen dan in? 

De term wordt gebruikt voor het compleet herinrichten en vaak ook verbouwen van een interieur, zodat een bijna nieuwe woning ontstaat. Verthuizen is in feite een soort thuis verhuizen. 

In veel plaatsen zit de woningmarkt muurvast. Vooral als het gaat om groter willen gaan wonen binnen je eigen woonplaats is dit vaak niet mogelijk.

Als je voor je gevoel ‘vast’ zit aan je huidige woning kan het zeker een oplossing zijn te investeren in nieuw meubilair en/of uitbreiding van vierkante meters; dit geeft dan toch een impuls aan je wooncomfort. Bovendien verhuis je meubelen makkelijk mee, mocht je in de toekomst toch willen of kunnen verhuizen. En extra meters doen je (koop)huis sowieso in waarde stijgen.

Een goed gevulde bankrekening levert tegenwoordig vrijwel niets meer op. Investeren in het eigen woon- en leefcomfort rendeert daarom veel beter. Verthuizen is dan ook populair, en dat is merkbaar.

Verthuizen een goede optie! Samen bedenken we nieuwe, slimme oplossingen voor je huidige woning. Hierdoor kan de woning worden vernieuwd, gemoderniseerd en kan het straks aanvoelen als een compleet nieuw huis.